0157-204 40

Elinstallatör

Vi hjälper såväl företag som privatpersoner med allt från enkla serviceuppdrag till nybyggnationer och ROT uppdrag. Vi har stor erfarenhet av butiksetableringar genom ett mångårigt samarbete med Expert.

Vi är T2 certified Pro och kan genom tycothermal lämna 20 års totalgaranti på installation av golvvärme!

Den 1/6 2011 började nya regler för elinstallationer i lantbruk att gälla. Det innebär att installatören skall kunna visa att han har tillräcklig kunskap för det.
Läs lite mer på:
http://www.lantbruketsbrandskydd.nu/lbk-parmen/5_e...


Vi har till firman införskaffat en Avant 220 som gör att vi kan hjälpa er med mindre grävjobb. Om ni vill ha el nergrävd till uthus, garage m.m


(http://malmael.bopartner.se/) Privat person 

Larminstallatör

Securitas Direct arbetar tillsammans med ett landsomfattande nät av auktoriserade partnerfirmor från Luleå i norr till Ystad i söder. Att vara Professional partner för Securitas Direct innebär att man arbetar med försäljning, installation och service. Vi på Malma El är en av dessa partnerfirmor och vi erbjuder ditt företag en skräddarsydd säkerhetslösning.


Med mer än 20 års erfarenhet av företagslarm inom de flesta verksamheter kan vi erbjuda ditt företag en säkerhetslösning där vi tar totalansvar för hela kedjan från larm till åtgärd. Tillsammans med Securitas Direct ser vi till att skydda ditt företags viktigaste värden.


Vi är en certifierad anläggarfirma i Larmklass 2.

Klicka på Securitas Direct loggan för att få mer info om vad vi kan erbjuda för tjänster och produkter!

Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag!

Kameraövervakning

Vi jobbar med nätverksuppbyggd kameraövervakning för bättre kvalité

Numera kan vi även erbjuda Securitas Directs nya kameratjänst med Övervakad
Kameraövervakning via larmcentral!

Passersystem

Vi arbetar med AXEMA och deras VAKA system. Både för den enkla installationen och användarvänligheten för kundenKolla gärna in deras hemsida för mer info : www.axema.se